Barn Garden
Hitchin, Hertfordshire

This is a really special feature-rich garden designed in keeping with an impressive barn conversion, boasting uninterrupted views across glorious countryside.

We were delighted to be invited to design a new garden to compliment this fabulous family home.

Our clients spent years renovating a truly inspiring barn conversion. The sunken gravel courtyard garden has uninterrupted views across the beautiful Hertfordshire countryside. In the centre of the garden, a dramatic David Harber sculpture seemingly floats above a small raised pond. A water rill leads the eye through to the stunning views.

To the front of the property, linear planting mirrors the long windows. A chill-out area, taking advantage of the views, is protected by a curved sleeper wall and a group of Himalayan Birch trees.